Cafe Break -med -bue _940px

Catering

Al forplejning i Ceres Park & Arena leveres af Spiselauget.

Om Spiselauget
Spiselauget er gastropartner hos Ceres Park & Arena og leverer alle gastronomiske oplevelser i huset. Spiselauget er en del af en større koncern med flere restauranter og services indenfor gastronomi. Vores kerneydelse er enkelt og velsmagende mad. Vi hylder økologien og de lokale råvarer. Maden skal som råvaren være naturligt, enkel og ærlig. Vi skræddersyer alle arrangementer, møder og events efter aktuelle behov og ønsker, og rammerne i Ceres Park & Arena skaber et unikt miljø og tilbyder mange muligheder i forhold til opsætning og afvikling.

Vi har et bredt udvalg af forskellige lokaler i alle størrelser, hvad enten det skal afholdes i Ceres Park & Arena, hjemme, i virksomheden eller på en eller flere af Spiselaugets 8 venues. Hos os har I mulighed for at holde diverse firmaarrangementer fx sommerfesten eller julefrokosten. Vi kan assistere med alle aspekter af festen: musik, scene, lys, underholdning, mad, cocktails og overnatning.

Spiselauget leverer ligeledes bæredygtige frokostordninger til virksomheder i Århus og omegn. Vil du vide mere: Kontakt os på info@spiselauget.dk