DanInfo Messerne

Hal -1-Helsemesse -01_900px 

    

Hal 1 og Hal 2 var nogle dejlige lokaler til vores messe, der blev afviklet over tre dage. Desuden benyttede vi de flotte VIP-lokaler til foredrag, og det var de meget velegnede til. I det hele taget var det et rigtig vellykket arrangement.

Vi fik god sparring fra Ceres Park & Arena, der altid var meget imødekommende og velforberedte til planlægningsmøderne - og samtidig dygtige til at komme med løsningsforslag til de udfordringer, vi fandt under forberedelserne. Arrangementet blev dermed meget veltilrettelagt, og de små-problemer, der opstod undervejs, blev løst hurtigt og altid med et smil.

Susanne Mehl Bengtson, Messearrangør

 

Væksthus  Midtjylland

Hal -1-Vaekst -02_900px 

    

Vi er rigtig glade for, at vi valgte Ceres Park & Arena som afviklingssted og har fået mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne. Vi havde en fantastisk dag.

Alle i Ceres Park & Arena leverede super service både under planlægningen af arrangementet og på selve dagen - altid smilende, klar til at hjælpe og give en ekstra hånd med. Maden var lækker, og tjenerne var hele tiden over buffeten, så det så indbydende ud.

Det vil glæde mig meget at samarbejde med Ceres Park & Arena igen.

Anna Maria Sønderholm, Udviklingschef

 

Børnebazar

Hal -1-Bornebazar -01_900px 

    

Der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Alle medarbejdere var meget professionelle, smilende og hjælpsomme.

Vi kunne bede dem om hvad som helst - og selv i pressede situationer holdt de hovedet koldt.

Nanna Lynge Larsen