Hvor

Ceres Arena

Hvornår

Den 30-11-2022

Tidspunkt

Kl. 16.00

Dørene åbner kl. 13.00

Billetter

Billetterne er gratis* og du kan hente op til fire billetter.

Du kan hente dem fra i morgen fredag den 4. november kl. 12. på billet.parkarena.dk - der bliver rift om dem, så sid klar ved computeren.

*Billetterne er gratis, men der vil være et no show gebyr på 100 kr. pr. billet, som reserveres på dit kort og bliver trukket, hvis du ikke bruger billetten. 

VM på storskærm: Australien-Danmark

Oplev VM på storskærm

Når det danske fodboldlandshold senere i november skal kæmpe for de rød-hvide farver ved VM, bliver de danske kampe vist ved et storskærmsarrangement i Ceres Arena. Her er DR og TV2 gået sammen med byens eventsted om at samle danskerne om fodboldlandsholdet, når det går løs med den første VM-kamp mod Tunesien den 22. november.

Dermed vender de populære storskærmsarrangementer tilbage i Ceres Park & Arena efter Ceres Park lagde rammer til nogle meget populære storskærmsfester, da Danmark kom langt til EM i sommeren 2021. Her var Kongelunden klædt i rødt og hvidt, og nu rykker fodboldfesten altså indendørs, når VM 2022 starter.

- Vi så i sommeren 2021, hvor meget det betyder for de danske fodboldfans, at de kan opleve kampene i en slutrunde sammen. Så det er fantastisk, at vi - sammen med TV2 og DR - igen kan tilbyde den mulighed i Ceres Arena og bidrage til en ny stor fællesskabsoplevelse. 

- I et år, hvor vi har oplevet store fælles oplevelser som Thomas Helmig og Rammstein i Ceres Park, tre udsolgte Minds of 99 koncerter i Ceres Arena, håndboldlandskampe og meget andet glæder vi os til at slutte året af med VM, og forhåbentlig bliver det til flere end de tre planlagte kampe, siger eventchef i Ceres Park & Arena, Hanne Bisbo Stadsgaard.

Der bliver opsat seks storskærme i Ceres Arena, så alle fodboldfans får det bedst mulige udsyn. I alt bliver der plads til godt 6.500 fodboldfans, så man sammen kan se kampene, nyde fællesskabet med andre fans og forhåbentlig opleve ny dansk slutrunde-succes.

- I en slutrunde, hvor FIFA's valg af værtsland er kontroversielt, har vi heldigvis mulighed for at samle danskerne omkring fodbolden herhjemme i Danmark - både foran tv-skærmene og til storskærmsvisning. Det er vigtigt for TV 2 at dyrke det store fællesskab, og vi er derfor glade for, at vi sammen med DR, DBU og to arenaer kan være med til at dele de store fodboldoplevelser med masser af danske fans, og vi ser frem til at dække landsholdets VM-deltagelse på tværs af vores platforme, siger Kristian Hyldgaard, indholdschef for TV 2 SPORT.

Program 
22.11 kl. 14.00: Danmark-Tunesien
26.11 kl. 17.00: Frankrig-Danmark
30.11 kl. 16.00: Australien-Danmark

<< Tilbage