Hvor

Ceres Arena

Hvornår

Den 04-10-2019

Billetsalg

Billetter kan købes på billetten.dk>>

The music of ABBA

ABBA Kalenderside

ABBA kommer til Aarhus - næsten...

Samtidig med, at den svenske supergruppe ABBA rører på sig igen er der nu mulighed for at opleve verdens største hyldestshow til ABBA. Det sker i Ceres Arena i Aarhus den 4. oktober 2019, hvor ARRIVAL From Sweden - the music of ABBA optræder med deres meget roste ABBA show, der er det tætteste man kommer på virkelighedens ABBA.

ARRIVAL from Sweden blev grundlagt af Vicky Zetterberg i 1995 i Gøteborg og blev meget hurtigt et af verdens mest populære og bedst sælgende ABBA show bands. Siden starten i 1995 har bandet turneret i 60 lande og har optrådt i adskillige TV og radio shows rundt i hele verden. ARRIVAL From Sweden har også spillet med nogle af de bedste symfoniorkestre som for eksempel Boston Symphony Orchestra, San Francisco Symphony Orchestra og Atlanta Symphony Orchestra.

Nu kommer de altså til Aarhus med deres store og meget roste produktion af de hits som vi alle kender; Dancing Queen, Mamma Mia, The Winner Takes It All, Super Trouper, Money Money Money, Waterloo, Knowing Me Knowing You og alle de andre ABBA-hits, der bliver leveret, så det er svært at tro, at det ikke er det rigtige ABBA på scenen. Derfor regnes ARRIVAL from Sweden også for det tætteste nutiden nogensinde kommer på at opleve fortidens ABBA.

ARRIVAL from Sweden er den eneste gruppe, der har fået en tidligere ikke-udgivet ABBA sang direkte af Björn Ulvaeus og Benny Andersson fra ABBA. Det er sangen "Just A Notion", der er klar til en verdensomspændende udgivelse.

Millioner af mennesker i hele verden har oplevet ARRIVAL from Sweden. Nu er det Aarhus' tur til oktober, når showet indtager scenen i Ceres Arena.

Der skal varmes op til en fantastisk koncert med "Arrival from Sweden"The Music of Abba

Opvarmning ved "The Boss"Tribute to Springsteen

"The Boss"Tribute to Springsteen åbner aftenen med en kæmpe energi, som var Bruce der selv!

 

"The Boss"Tribute to Springsteen er en autentisk, energisk, sveddryppende og ikke mindst kærlig hyldest til sangskriveren, samfundsbetragteren og rock´n roll-eren fra New Jersey.

Showet er en skøn vekslen mellem de store ballader, de bombastiske rock-numre og alle dem ind imellem. Alle de store hits og de numre, publikum ikke ved de kender, men som rammer dem alligevel. Både hjertet, tårekanalen og danseskoene rammes, når bandet indtager scenen.

Showet er kendetegnet ved oprigtig spilleglæde, top-professionalisme, inddragelse af publikum og et nærvær og en energi, der når helt ned til bagerste stolerække. Indtryk som sidder i publikum længe efter koncerten. Nøjagtig som når Springsteen selv indtager scenen.

Det hele leveres af nordeuropas bedste Springsteen-fortolker omgivet af professionelle musikere og et show, der er en boss værdig.

Bandet har spillet et utal af koncerter de seneste år på alt fra festivaler over kulturhuse til spillesteder og har alle steder taget publikum med storm.

 

<< Tilbage