Hvor

Ceres Arena

Hvornår

Den 15-11-2019

Tidspunkt

Kl. 20.00

Billetsalg

Koncerten er udsolgt

The Minds of 99

Minds -of -99_400px

The Minds of 99 i Ceres Arena

Et af landets bedste livebands kommer til Aarhus, når The Minds of 99 spiller i Ceres Arena til november.

De spillede to udsolgte koncerter på TRAIN i december 2018. I november bliver der plads til flere fans, når solkongerne i The Minds of 99 tager på deres største tour nogensinde, der også rammer Ceres Arena.

Det populære band kommer til Aarhus oven på en helt udsolgt turne sidste år, hvor de - udover koncerterne på Train - også udsolgte Store Vega i København fire gange og kunne runde året af med fem GAFFA priser, to Steppeulve og så lige starte 2019 som vinder af P3 guld.

Koncerten i Ceres Arena er arrangeret af TRAIN og markerer et nyt samarbejde mellem spillestedet og Ceres Park & Arena.

- The Minds of 99 har gennem de seneste år bevist, at de er et af landets absolut stærkeste livebands og vi glæder os umådeligt meget til, at præsentere dem på deres hidtil største koncert-tour. Her er Ceres Arena en oplagt samarbejdspartner, der med et erfarent og professionelt set-up kan løfte de helt store koncerter. Et samarbejde, vi ser frem til - og som forhåbentlig kan bringe endnu flere koncerter til byen, siger Carsten V. Nielsen fra TRAIN.

Hos Ceres Park & Arena ser man frem til besøget af The Minds of 99, der kommer til Ceres Arena efter et forår, hvor navne som Nephew, DAD, Anne, Sanne og Lis og Toto har spillet i Ceres Arena og Phil Collins og Volbeat til sommer fylder Ceres Park.

- Vi har byens største indendørs koncertscene i Ceres Arena og derfor er det oplagt for os at indgå i et samarbejde med dygtige lokale koncertarrangører som TRAIN, der har mange års ekspertise og erfaring, og vi glæder os til at ligge arena til The Minds of 99, som jeg er sikker på bliver en populær koncert, siger eventchef i Ceres Park & Arena, Hanne Bisbo Stadsgaard.

<< Tilbage