Hvor

Ceres Arena

Hvornår

Den 01-03-2019

Tidspunkt

Kl. 20.00

Billetsalg

Koncerten er udsolgt

 

Nephew

Nephew -udsolgt

Nephew skyder ny arena-turné i gang i deres gamle hjemby
. Sæsonkortholdere i AGF kan købe billet i forsalg fra i morgen.

Da Nephew sidste år offentliggjorde bandets første to koncerter efter fem års pause, forsvandt samtlige 30.000 billetter på bare et døgn. Siden da har publikum efterspurgt flere indendørs koncerter og nu er deres bønner blevet hørt.

Nephew drager således i foråret 2019 ud på en storstillet turné, der bringer dem forbi Aarhus som det første sted. Dermed vender Nephew tilbage til den by, hvor det hele startede for det danske orkester. Koncerten i Aarhus finder sted den 1. marts 2019 i Ceres Arena. Billetsalget starter på fredag, men allerede to dage før har AGF's sæsonkortholdere mulighed for at erhverve sig billetter. - Vi har virkelig lyst til at komme på landevejen med både de gamle sange og de nye sange fra vores kommende album "Ring - i - Ring", og det lader glædeligt nok til, at der er folk derude, der gerne vil have besøg af os, siger Simon Kvamm fra Nephew.  

Nephew spillede deres første koncert i fem år på årets Roskilde Festivals Orange scene denne sommer. Både bandet selv og over 60.000 mennesker og anmelderne var begejstret. 

Nu får 7.000 århusianere altså mulighed for opleve bandet i lidt mere intime rammer i Ceres Arena til marts næste år.- Det er en stor fornøjelse, at vi - som det første sted på turnéen - kan præsentere Nephew på deres hjemmebane. Nephew har en stor og loyal fanskare i Aarhus og Østjylland, og vi glæder os til at se dem til koncerten til marts, siger eventchef i Ceres Park & Arena, Hanne Bisbo Stadsgaard.

<< Tilbage