Aarhus Universitet

Fest i Hal 1 (foto: Ole Nielsen)

    

Vi fik en rigtig god sparring fra Ceres Park & Arenas personale. Alle var meget hjælpsomme og opmærksomme - både under planlægningen og under selve arrangementet. Vi fik fra starten en detaljeret oversigt over arrangements forløb, som løbende blev justeret efter vores ønsker, og det gav os en vis ro som arrangører. Vi kunne se, de havde styr på det, så vi var trygge ved det.

Vi fik buffet, og det er vigtigt at undgå for lange køer, når 700 gæster skal bespises på samme tid. Vi har prøvet det før flere steder, og hos Ceres Park & Arena fungerede det helt klart bedst - og maden har vi kun fået ros for. Desuden havde vi flere gæster, der var allergikere, og det var der meget godt styr på fra køkkenets side.

Alt i alt et rigtig godt arrangement i nogle meget velfungerende rammer.

Charlotte Sand, Specialkonsulent, og Elsebeth Bisbo, Chefsekretær

Royal Unibrew

NRGi -Arena -Royal -Unibrew _400px

   

Jeg har kun haft positive oplevelser omkring vores samarbejde med Ceres Park & Arena. Alle medarbejdere er meget servicemindede og opmærksomme - og intet er umuligt.

Vi har holdt vores generalforsamling i Ceres Arena siden 2006, og det har hver gang fungeret rigtig godt. Man glemmer, man er i en sportshal. Maden er lækker og bliver serveret lynhurtigt på yderst professionel vis - sidst fik alle 800 gæster serveret mad på under syv minutter.

Ginette Maasbøl, IR executive secretary